Tüm konular
Yardım Merkezi / Ayarlar ve hesap
Hesabı silme
Hesabınızı Ayarlar > Hesabı Sil bölümünden kalıcı olarak silersiniz. Profiliniz, gönderileriniz, mesajlarınız ve yüklediğiniz dosyalar silinir.
Nerede: Ayarlar > Hesabı Sil
Bilmekte fayda var
- Onaylamak için giriş e-postanızı yazarsınız.
- Sahibi olduğunuz bir şirket varsa önce onu bir çalışanınıza devretmeniz ya da silmeniz gerekir.
- Bu işlem geri alınamaz.
- Kullanım koşullarında önemli bir değişiklik olursa ya da fiyat değişirse en az 30 gün önceden, Platform başka bir şirkete devredilecekse devirden önce haber veririz; kabul etmezseniz hesabınızı buradan kapatabilirsiniz.