Tüm konular
Yardım Merkezi / Şirketler
Şirketi devretme ve silme
Bir şirketin tek bir sahibi olur. Sahipliği şirketin onaylı çalışanlarından birine devredebilir ya da şirketi tamamen silebilirsiniz.
Nerede: Ayarlar > Tehlikeli Bölge (şirket seçiliyken) ve Ayarlar > Hesabı Sil
Bilmekte fayda var
- Devir teklifi karşı tarafa Güncellemeler'de gelir; kabul edince şirket onun olur.
- Kabul edilene kadar teklifi geri çekebilirsiniz.
- Şirketi silmek için şirket adını yazarak onaylarsınız. Bu işlem geri alınamaz.
- Sahibi olduğunuz şirket varken hesabınızı silemezsiniz; önce devredin ya da silin.